Scagro A/S på NutriFair, 15-16. januar 2020, Stand A-1204

På NutriFair handler det ikke KUN om alternativer til Zink

Scagro fokuserer blandt andet på nedsat foderforbrug, højere tilvækst, vandindtag, hygiejne, jern, OUA, salmonella – og naturligvis zink.

Positivt testresultat af Slow Release Acid konceptet

Scagro’s SR Acid koncept blev introduceret på NutriFair ’19 og har været testet hen over sommeren i praktiske besætninger. Dels som kompensation for zink, men også som indsats i salmonella-udfordret besætning. ”Allerede ved introduktionen af konceptet, havde vi forventninger til øget foderoptagelse, reduceret foderforbrug pr. kg tilvækst – og højre daglig tilvækst. Forsøgene med dette har givet positive resultater, som vi viser frem på NutriFair”, udtaler salgschef Ivan Pedersen.

Scagro har også testet zink-erstatning sammen med et DRINK-Acid produkt, der hæver vand- og foderindtaget i den første kritiske periode efter fravænning.

Gå hele vejen

Hos Scagro tror man på den multifaktuelle indsats hele vejen igennem. ”Vi kan ikke ændre faktorer som staldforhold, temperatur, automaters udformning, ædepladser og fugtighed i stalden – men vi kan bidrage med en produktstrategi til at opnå endnu bedre resultater under de givne forudsætninger”, lyder det fra Scagro A/S. På årets NutriFair messe viser Scagro deres bud på, hvor firmaets produkter indsættes i forløbet fra drægtighedsstald til slagtesvin. Ikke overraskende, starter det med hygiejne og udtørring – i den anledning, introducerer Scagro et nyt produkt: PiggyDRY – som er et effektivt produkt til smågrisehjørnet.

Gør en god jubilæumshandel på NutriFair

To velkendte Scagro-produkter fejrer henholdsvis 15 og 20-års jubilæum i 2020. Tørhygiejne produktet ScanHYG kom på markedet for 15 år siden. Jerntilskuddet Agro-FER har været med fra begyndelsen af Scagro’s 20-årige foderhistorik ”uden at ruste” og er still going strong. Begge produkter kan bestilles på NutriFair med jubilæumsrabat.

Vi glæder os til at møde jer

Som vanligt er der mulighed for at få ”øget sit foderoptag” på Scagro-standen, så kig forbi og få en forfriskning og en snak om strategi i stalden. Oplev samtidig at man blive ”syret til på den langsomme måde”, lyder det skælmsk fra Scagro-teamet. På standen kan du få en håndvægt med hjem til vejning af dine smågrise. I det ene hjørne kan du i fred og ro surfe en tur rundt på vores nye hjemmeside eller deltage i vores kaste-gris konkurrence.

Vi ses på stand A-1204

Ivan Pedersen

Tlf. +45 4499 2533

Mobil +45 2081 6438

Mail: ip@scagro.dk