SLOW RELEASE

DÉT ER FOR SYRET!

Zink

About It 

Via en avanceret fremstillingsproces, bindes og beskyttes et miks af aktivstoffer i et tørt og let doserbart produkt. Slow Release frigivelse af organiske syrer og planteekstrakter, er et reelt alternativ og supplement til anvendelse af antibiotika og medicinsk zink.

Serien er velegnet til bekæmpelse af salmonella problemer.

Produkter

SR Acid-Proactive Dry™

Søer, smågrise og fjerkræ
Indeholder ud over organiske syrer, naturlige vand- og fedtopløselige antioxidanter fra planteekstrakter. Anvendes, hvor medicinsk zink ønskes udfaset ved smågrisefodring.
Se vejledning.

SR Acid Dry™

Søer, smågrise og slagtesvin. Rent organisk syremiks, der frigives langsomt i takt med, at produktet bevæger sig frem i tarmsystemet.
Se vejledning.

Hvad er din SR Acid strategi?

Vi har udarbejdet en matrix der hjælper dig godt på vej med at vælge den rette SR Acid strategi for din besætning. Har du brug for råd og vejledning, så kontakt os endelig.

ProduktFormålTildelingResultatAndet
SR Acid-Proactive DrySlow Release effekt af organiske syrer og planteekstrakter.Andvend ved udfasning af medicinsk zink, forbedret foderudnyttelseIblandes foder med dosering afhængig af dyregruppe (smågrise, fjerkræ) og sundhedsstatus/formålStabilisering af mavetarmsystem, forøget foderoptagelse, højere foderudnyttelse og større tilvækstØkonomisk løsning.
SR Acid DrySlow Release effekt af organiske syrer. Sænkning af Salmonella-tryk i so- og smågrisebesætninger. Forbedret foderudnyttelseIblandes foder med dosering afhængig af dyregruppe (søer, smågrise og slagtesvin) og sundhedsstatus/formålForbedret sundheds status, Stabilisering af mavetarmsystem og bedre foderudnyttelseØkonomisk løsning.