Scagro A/S på NutriFair, 16-17. januar 2019, Stand A-1204

Scagro lancerer to ”syrede og fede” nyheder på NutriFair 2019 i Fredericia. En nyudviklet serie af tørsyreprodukter til grise markedsføres under titlen: ”Slow release – dét er for syret”. Et nyt bypass fedt produkt til økologiske malkekøer, markedsføres under titlen: ”NRG Organic Fat – det er ikke lige fedt”

Slow release

Betegnelsen ”Slow release” (SR) henviser til at to effektive organiske syrer, ved en særlig produktionsteknik ”indlejres” i et bærestof. Dermed tilbageholdes frigivelsen af syrerne og dermed stiger effektiviteten senere i tarmforløbet. Det er fx en fordel, når man taler Salmonella og ikke mindst reduktion af fx zink anvendelse.

Produktserien startes op med SR Acid Dry, samt den yderligt forstærkede udgave SR Acid-PRO Dry. Serien anvendes til smågrise, søer og slagtesvin. Vi forventer, at det også bliver muligt, at anvende SR Acid Dry til økologiske grise.

Fedt til økologiske malkekøer

Indtil for kort tid siden, har det været umuligt at fremskaffe beskyttet fedt (bypass) til økologiske malkekøer. De palmebaserede produkter har ikke uden videre kunne godkendes, men nu har vi i USA fundet et produkt, der er baseret på økologiske sojaprodukter.

Fedt-serien med hovedproduktet NRG Organic Fat, fokuserer på højere (længere laktationskurve) mælkeydelse, forbedret reproduktion og huld – fremfor fedtprocent i mælken.

Vi ser frem til at snakke både syrede og fedtede produkter med kunderne – ses vi på NutriFair 2019 på Stand A-1204?

Scagro A/S

Ivan Pedersen

Tlf. +45 4499 2533

Mobil +45 2081 6438

Mail: ip@scagro.dk